Kompas360

Topprofessionelle hjemmesideløsninger til autobranchen

Vi er et specialiseret 360° bureau med stærke kompetencer inden for

Auto360 - Hjemmesideløsning til bilforhandlere

WordPress integreret plugin

Auto360 Plug-in er et plug-in specialudviklet til WordPress, som sikrer optimeret ydeevne og tidsbesparelser, der kan mærkes.

Konverteringsoptimeret

Auto360 Plug-in er optimeret til at give din hjemmeside flest mulige konverteringer.

Skræddersyede løsninger

Auto360 Plug-in er adaptivt, og kan integreres ind i dit nuværende system.

Skræddersyet og fuldt automatiseret hjemmeside

Du får en skræddersyet og fuldt automatiseret hjemmeside som er fuldt ud automatiseret og integrerer direkte med dine operative systemer (Billinfo, AutoDesktop) samt dine salgskanaler (Bilbasen, Biltorvet, DBA, Gul&Gratis mv.) samt en række øvrige relevante løsninger (AutoUncle, FindLeasing, Santander mv.). Du kan selvfølgelig også anvende Auto360 Plug-in til at oprette biler, som alene skal vises på din hjemmeside.

Auto360 plugin på hjemmeside illustration
Auto360 plugin på hjemmeside illustration

En fremtidssikret platform

Med Auto360 plugin på din hjemmeside får du en fremtidssikret løsning, som løbende videreudvikles med henblik på at give dig endnu flere muligheder i forhold til integration med forskellige eksterne systemer og salgskanaler. Du vil også på sigt kunne vælge at sælge biler online direkte på din hjemmeside, hvis du ønsker det.

Fordele med Auto360 Plug-in

Auto360 Plug-in er et Plug-in, som vi har standardiseret til at integrere direkte med dine operative systemer og salgskanaler. For dig, som bilforhandler, betyder det, at du sparer tid og penge, da du ikke skal have din løsning specialprogrammeret.

Integreret med Bilinfo

Auto360 er forbundet med Bilinfo og AutoDesktop og opdaterer automatisk indholdet på din hjemmeside.

Fremtidssikret

Auto360 er i konstant udvikling, hvilket betyder minimale driftsstop i fremtiden.

Andre salgskanaler

Auto360 virker med: Bilbasen, Biltorvet, DBA, Gul & Gratis, AutoUncle, Findleasing, Santander mv.

Fuld automatiseret

Opret dine biler til salg ét sted, Auto360 Plug-in sørger for resten.

Vi lever af tilfredse kunder

Stig Odgaard
Stig Odgaard
Indehaver Idano Sikring
Læs mere
De fortjener 5 stjerner... Idano Sikring synes Kompas360 fortjener hele 5 stjerner! Alle medarbejdere hos Kompas360 yder en utrolig stor indsats og giver den altid lige det sidste for at gøre deres kunder tilfredse. Erfarne medarbejdere og professionelle løsninger kendetegner helt sikkert Kompas360.
Østergaard TrailerCenter
Østergaard TrailerCenter
Læs mere
Kompas360 har været meget behjælpelige… Kompas360 har været meget behjælpelige og en super god samarbejdspartner under udviklingen af Østergaard Trailercenters hjemmeside. Nu står vi med en super brugervenlig og smart hjemmeside, så fuld tilfredshed herfra.
Line
Line
Indehaver Hov.nu
Læs mere
Kompas360 har været enorm dygtige og hjælpsomme da min butik, Hov.nu, stod og skulle have lavet ny webshop. 😊 Man bliver “taget i hånden” hele vejen og hjulpet igennem både små og store ting, og de guider en. For os var Kompas360 det helt rigtige valg og de får uden tvivl 5 stjerner herfra!
Marianne Friis
Marianne Friis
Zoologisk Fuglepark
Læs mere
Super fint arbejde - ekselent service. Absolut anbefalelses værdig. Vi glæder og til fremtidigt samarbejde.
Bedstestrik.dk
Bedstestrik.dk
Læs mere
En glad kunde. Kompas360 skulle lavet min nye webshop, og den er blevet helt perfekt. Farver og design er i top, shoppen fungerer perfekt - ja, det hele "spiller". Tusind tak til holdet for en professionel holdning og forståelse for, præcis hvad jeg havde brug for samt for et generøst tilbud. De få gange, der undervejs har været lidt justeringer, er jeg blevet mødt med venlighed og forståelse, og jeg kan klart anbefale Kompas360 - dér går man ikke forkert i byen.
Søren Denker
Søren Denker
Elsted tømrer & snedker
Læs mere
Elsted tømrer & Snedker A/S synes Kompas360 Helt sikker fortjener 5 stjerner! Alle medarbejdere hos Kompas360 yder en utrolig stor indsats og laver et flot stykke arbejde, de giver sig lige det sidste for at imødegå vores ideer til vores nye hjemmeside. Jeg kan helt sikkert anbefale Kompas360.
Mathias Lynggaard
Mathias Lynggaard
Reron A/S
Læs mere
Kompas360 har udarbejdet en forbedret og professionel hjemmesideløsning end vores tidligere. Vi står med et færdigt produkt, hvor vi har en hjemmeside med masser af liv og fede features, samt utrolig godt billede- og video materiale som deres fotograf har leveret. Eventuelle udfordringer undervejs, har været løst med rigtig god idalog, af kompetente medarbejdere. Varm anbefaling herfra.
Michael B
Michael B
Indehaver Musik og Sjov
Læs mere
Kompas 360 har leveret et fantastisk stykke arbejde vedr udarbejdelse af hjemmesiden musik-sjov.dk. Samarbejdet har været helt i top og alle medarbejdere har været utroligt dygtige og hjælpsomme igennem hele forløbet. Jeg er super glad for samarbejdet og ikke mindst min nye flotte hjemmeside og derfor kan jeg ikke andet end give Kompas360 5 stjerner.
Torben Holt
Torben Holt
Holt Tag og Facade
Læs mere
Jeg har haft en super positiv oplevelse med Kompas360 forbindelse med opbygning af min hjemmeside. Resultatet og tekstarbejdet er lige i skabet. Jeg kan varmt anbefale at tage kontakt til Kompas360.