Bygklik.dk

TOPPROFESSIONELLE HJEMMESIDELØSNINGER MED GRATIS HOSTING OG FRI SUPPORT

bygklik

Vi har arbejder med byggebranchen i mere end 12 år og er derfor dybt specialiserede i at udvikle professionelle hjemmesideløsninger til håndværks- og byggevirksomheder i Danmark. Men vi kan også så meget mere, som bringer dig værdi. Som professionelt Web- og marketingbureau har vi nemlig konstant fokus på at udvikle løsninger, som kan spare dig som kunde både tid og penge, og som samtidig giver dig det fulde ejerskab over din digitale tilstedeværelse.

Ring direkte til mig og få en snak om Bygklik.dk på:
+45 60 21 05 80

Emil Durhuus – Partner & CSO

Netop derfor har vi nu sammensat 3 forskellige løsninger, som giver mening for dig som professionel håndværksvirksomhed. Vi ved nemlig godt, at du ikke ønsker årlige gebyrer, abonnement eller bindinger. Vi ved også godt, at du har brug for et bureau, som kan hjælpe dig med at holde din hjemmeside opdateret, ligesom du måske også gerne vi have hjælp til tekster samt løbende synlighed i form af opslag på sociale medier. Du ligger inde med guldet (billeder og video), og vil hjælper dig med at få det vist frem både på din hjemmeside og på dine sociale medier (Facebook, Instagram og LinkedIn)

Vores løsning til dig som håndværksvirksomhed hedder Bygklik.dk. Navnet betyder, at kunden med ét klik finder frem til dig, så du kan få netop de opgaver, du gerne vil have.

Vores løsninger

Vi står ved vores prissætning og er kun stolte af, at vi kan tilbyde din virksomhed helheden og ikke blot en hjemmeside, der ikke er taget reel stilling til.

Derfor kan du her se nogle pakker med det indhold der typisk skal til. Skal der rettes til, så pakken passer dig endnu bedre, så gør vi gerne det.

BYGKLIK BASIS

Professionel hjemmeside i WordPress

Pris 9.995,- ex. moms

BYGKLIK PREMIUM

Professionel hjemmeside i WordPress

Pris 14.995,- ex. moms

BYGKLIK PRO

Professionel hjemmeside i WordPress

Pris 19.995,- ex. moms

Giv os et kald så finder vi den bedste løsning for dig og din virksomhed