sociale medier

Facebook & Instagram

Vi anbefaler Facebook og Instagram, da vi kan målrette opslag samt annoncering og dermed synligheden over for netop det private segment meget effektivt.

Facebook og instagram er blandt de største sociale medier i verden lige i øjeblikket, og mange virksomheder får stor værdi ud af at anvende netop disse medier som en del af deres markedsføring.

Ganske enkelt fordi, at kunderne og netop den målgruppe du gerne vil ramme, er til stede på Facebook og Instagram.

Udover de mange kunder, som du får adgang til, har Facebook også ét af de absolut mest dybdegående annonceringssystemer i verden. Vi kan segmentere og målrette annoncerne på boligejere, alder, demografi og geografi, ligesom vi kan foretage konverteringssporing og løbende optimering af kampagnerne.

Alle kampagner sættes op via Facebook Business og trafikken og effekten er målbar via Facebook Pixels, som vi altid sørger for at implementere.

some

Linkedin

Vi anbefaler LinkedIn, da LinkedIn som annonceringsplatform er oplagt for business-to-business, idet du som virksomhed har mulighed for at lave opslag og annoncer med forretningsorienteret indhold, der er direkte målrettet virksomhedens kontaktpersoner eller personer i samme segment.

Du kan nå ud til et engageret publikum, hvor målsætningen er at skabe leads, drive trafik til hjemmesiden samt øge kendskabsgraden over for erhvervskundemarkedet i det Midt- og Østjyske område.

Vi kan målrette opslagene og annonceringen, så budskabet når ud til personer, der endnu ikke følger virksomheden, baseret på jobtitel, funktion, industri m.m.

En anden vigtig pointe og fordel ved LinkedIn er, at 4 ud af 5 brugere på LinkedIn er beslutningstagere i en virksomhed, hvilket kan skabe en unik mulighed for at kommunikere et budskab direkte til de relevante personer.

Via LinkedIn kan du også lave re-targeting. I LinkedIn regi hedder dette LinkedIn Insight Tag, og det giver dig mulighed for at indsamle data om dine besøgende på din hjemmeside, ligesom du kender fra Facebook Pixel. På denne måde kan du yderligere optimere din markedsføring på LinkedIn.

Giv os et kald så finder vi den bedste løsning for dig og din virksomhed