hjemmesider i wordpress

Hos Kompas360 Web og Marketing udvikler vi professionelle hjemmesider i WordPress, som er verdens mest anvendte system. WordPress er et solidt og gennemtestet system som løbende udvikles, og hvortil der kontinuerligt udvikles nye plugins som gør systemet endnu bedre, og som også er med til at spare dig, som kunde, både tid og penge.

Løsningerne udvikles efter ”Best Practice” og vil derfor bestå af kvalitetskodning som sikrer, at løsningen er fremtidssikret og som samtidig også sikrer, at andre WordPress specialister kan videreudvikle på løsningen, hvilket vi naturligvis ikke forventer bliver aktuelt.

referencer

Alle vores løsninger udvikles selvfølgelig, så de er responsive og er tilpasset og fungerer optimalt både på mobil, tablet og desktop enheder. Dette er en nødvendighed, da en stor del af sidens besøgende typisk besøger siden fra en håndholdt enhed.

Vi betjener kunder i hele Danmark. Vores primære område er Thisted, Thy, Mors samt Midt- og Nordjylland. Det er vores opfattelse, at nærheden og personligheden til dit bureau er vigtig. Selvom vi befinder os i en digital tid, er det ofte en fordel, at vi kan mødes face-to-face og sammen kan gennemgå dine ønsker og behov.

Alle vores hjemmesider udvikles med udgangspunkt i UX Design. Kort fortalt, så handler UX Design om at forbedre og styrke brugernes samlede oplevelse, når de interagerer med din virksomheds produkter og løsninger på tværs af digitale kanaler. User Experience Design er netop den disciplin, som en UX Designer arbejder inden for, hvilket i bund og grund handler om ”Design Thinking”, herunder hvorfor designet skal se ud som det skal. UX Design er med til at skabe den rette oplevelse for brugerne, med udgangspunkt i forbrugeradfærd og målgruppe.

Vi opbygger som udgangspunkt alle vores hjemmesider fra bunden i

wordpress-logo

Vores løsninger

Vi står ved vores prissætning og er kun stolte af, at vi kan tilbyde din virksomhed helheden og ikke blot en hjemmeside, der ikke er taget reel stilling til.

Derfor kan du her se nogle pakker med det indhold der typisk skal til. Skal der rettes til, så pakken passer dig endnu bedre, så gør vi gerne det.

Du har mulighed for at tilkøbe et års hosting og support fra kr. 1.995,- ex. moms.

360-Prepared

Professionel hjemmeside i WordPress

Design og opsætning af professionel hjemmeside i WordPress.

Udarbejdelse af 1 stk. designforslag samt 2 korrekturrunder.

Forside + op til 5 undersider.

Hosting og support 12 mdr. kr. 1.995,- ex. moms

Pris 14.995,- ex. moms

360-Premium

Professionel hjemmeside i WordPress

Design og opsætning af professionel hjemmeside i WordPress.

Udarbejdelse af 1 stk. designforslag samt 2 korrekturrunder.

Forside + op til 10 undersider.

Hosting og support 12 mdr. kr. 2.995,- ex. moms

Pris 19.995,- ex. moms

360-Pro

Professionel hjemmeside i WordPress

Design og opsætning af professionel hjemmeside i WordPress.

Udarbejdelse af 1 stk. designforslag  samt 2 korrekturrunder.

Forside + op til 20 undersider.

Hosting og support 12 mdr. kr. 4.995,- ex. moms

Pris 29.995,- ex. moms

Din løsning inkluderer

Giv os et kald så finder vi den bedste løsning for dig og din virksomhed