Instagram

Facebook og Instagram er blandt de største sociale medier i verden lige i øjeblikket, og mange virksomheder får stor værdi ud af at anvende netop disse medier som en del af deres markedsføring.

Ganske enkelt fordi, at kunderne og netop den målgruppe du gerne vil ramme, er til stede på Facebook og Instagram. Ifølge Danmarks statistik bruger mere end 70% af Danmarks befolkning i alderen 18-89 år Facebook, og vi lover dig at din målgruppe også er til at finde derinde. 

Udover de mange kunder, som du får adgang til, har Facebook også ét af de absolut mest dybdegående annonceringssystemer i verden. Vi kan segmentere og målrette annoncerne på boligejere, alder, demografi, forældre, demografi og hundredvis af andre parametre.

Derudover kan man med Facebooks “Facebook Pixel” levere annoncer til folk som har, besøgt din Facebook, Instagram, website eller lagt noget i kurven. Det er yderst vigtigt at annoncere til folk som har vist interesse for din tilstedeværelse produkt eller ydelse, da det er varme målgrupper som er bekendt med din virksomhed og ofte billigere at få til at konvertere.

Facebook Pixel kan ikke kun bruges til at annoncere til folk som har vist interesse for dine produkter. Med brugen af en pixel indsamler den også data, til at optimere og finde dine nye kunder i det store marked. Jo mere data vi giver denne pixel, desto mere præcis og bedre bliver den til at finde nye kunder til din forretning.

Det sidste og bedste ved en Facebook annoncering er at man får data på alt. Med den data Facebooks pixel giver os, kan vi foretage konverteringssporing, blive klogere på data og løbende optimere for hele tiden at få bedre resultater på dine aktive kampagner.

Det vil sige, at man altid ved hvilke annoncer som performer godt, leverer køb, og hvilke som ikke gør. Og det er den her information som gør at vi hele tiden kan effektivisere aktive kampagner og månedligt forøge spend og omsætning.

Alle vores kampagner for vores kunder sættes op via Facebook Business Manager og trafikken og effekten er målbar via Facebook Pixels, som vi altid sørger for at implementere.

Giv os et kald så finder vi den bedste løsning for dig og din virksomhed