Kompas360

Webudvikler med speciale i Webshops

Webdesigner med speciale i WooCommerce søges.

Webdesigner med stærkt grafisk DNA…

Vi er altid på udkig efter dygtige udviklere, webdesignere og marketingspecialister

Webudvikler med speciale i WooCommerce

Webudvikler med stærk grafisk DNA søges.

Webudvikler med speciale i WooCommerce søges.

Hos Kompas360 Web og Marketing ApS har vi travlt.
Bureauet er i kraftig vækst, og vi har i løbet af det seneste år etableret os som en væsentlig spiller på markedet.

Vi er i dag det største digitale bureau i Nordvestjylland og hjælper virksomheder i alle brancher med design og udvikling af professionelle hjemmesider, Webshops samt online markedsføring / annoncering på Google, Facebook / Instagram og LinkedIn mv.

Vi håndterer også integrationer samt kodning og specialprogrammering af mere komplekse opgaver og systemer.

Vi arbejder ud fra en holistisk tilgang og baserer os på en 360-strategi, som skaber værdi og vækst for vores kunder. Kort sagt, så kan vi i dag betjene vores kunder på alle parametre, når det
kommer til digital tilstedeværelse og online markedsføring.

Vi har konstant fokus på forbrugeradfærden i markedet og udvikler derfor også selv digitale produkter og koncepter, hvor vores absolutte mål er skabe værdi for vores kunder.

Vi forventer af dig:

Vi tilbyder dig:

Send os gerne din ansøgning på info@backupsite.kompas360.dk. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 70 29 10 med henvisning til stillingen som Webdesigner. Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt.

Bliv en del af teamet i Nordvestjyllands største digitale bureau

Vi er i dag det største digitale bureau i Nordvestjylland og hjælper virksomheder i alle brancher med design og udvikling af professionelle hjemmesider, Webshops, App-udvikling samt online markedsføring / annoncering på Google, Facebook / Instagram og LinkedIn mv.

Vi håndterer også alt inden for grafisk design og produktion, integrationer samt kodning og specialprogrammering af mere komplekse opgaver og systemer.

Hos Kompas360 Web og Marketing arbejder  vi ud fra en holistisk tilgang og baserer os på en 360-strategi, som skaber værdi og vækst for vores kunder. Kort sagt, så kan vi i dag betjene vores kunder på alle parametre, når det gælder digital tilstedeværelse og online markedsføring.

Vi har altid på udkig efter kvalificerede udviklere, webdesignere og marketingspecialister, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Du kan også anvende formularen her, hvor du kan uploade din motiverede ansøgning samt dit CV. Vi imødeser også gerne referencer og udtalelser.

NB: Alle indkomne ansøgninger behandles naturligvis fortroligt og ud fra gældende GDPR-lovgivning.

Udfyld formularen og vi vender tilbage til dig