Kompas360

POINT OF SALE
SYSTEM

Vi er et specialiseret 360° bureau med stærke kompetencer inden for

Transaktioner og varer

Håndtér alle dine transaktioner og varer direkte i POS-systemet som synkroniserer med din Webshop.

Lager og salgsstyring

Få kontrol over dit lager og daglige salg direkte i POS-systemet som synkroniserer med dit lagersystem i WooCommerce.

Skift mellem B2C og B2B

Vælg frit imellem B2C og B2B kunder, dit POS-system skifter automatisk imellem priser og levering mv.

Transaktioner og varer

Håndtér alle dine transaktioner og varer direkte i POS-systemet som synkroniserer med din Webshop.

Lager og salgsstyring

Få kontrol over dit lager og daglige salg direkte i POS-systemet som synkroniserer med dig lagersystem i WooCommerce.

Skift mellem B2B og B2C

Vælg frit imellem B2C og B2B kunder, dit POS-system skifter automatisk imellem priser og levering mv.

Med vores specialudviklede
POS-system kan du:

Få din egen POS-løsning uden abonnement

Med vores specialudviklede POS-system kan du også anvende stregkodescanner samt printe kvitteringer mv. De fleste detailvirksomheder får i dag en POS-løsning med en hel masse tilbehør, som de i princippet ikke har brug for – nu har du endelig muligheden for at skabe din helt egen pos-løsning, så du kun får netop dét, som din virksomhed har brug for.

Hvis du har en fysisk butik sammen med en digital butik (Webshop) har du brug for et salgssoftware til at styre lager og transaktioner. Fordelen ved at anvende vores POS-system er, at du får én udbyder, som kan hjælpe dig med både dit POS-system og din webshop på samme tid, og vi yder naturligvis 24/7 support som en del af løsningen.

Integration med WooCommerce

Systemet kan fuldt ud integreres med WooCommerce og er oplagt for dig, hvis du har en fysisk butik samtidig med, at du driver Webshop.

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Produkter og indlæsning

Indlæsning og visning af alle dine produkter direkte importeret fra WooCommerce

Shopping og kurv

Tilføj og fjern varer til kurven

Ordrehåndtering

Gem og / eller gennemfør ordrer, anvend barcode scanner mv.

Dagens overblik

Se dagens overblik og se kontoudtog

Vi lever af tilfredse kunder

Stig Odgaard
Stig Odgaard
Indehaver Idano Sikring
Læs mere
De fortjener 5 stjerner... Idano Sikring synes Kompas360 fortjener hele 5 stjerner! Alle medarbejdere hos Kompas360 yder en utrolig stor indsats og giver den altid lige det sidste for at gøre deres kunder tilfredse. Erfarne medarbejdere og professionelle løsninger kendetegner helt sikkert Kompas360.
Østergaard TrailerCenter
Østergaard TrailerCenter
Læs mere
Kompas360 har været meget behjælpelige… Kompas360 har været meget behjælpelige og en super god samarbejdspartner under udviklingen af Østergaard Trailercenters hjemmeside. Nu står vi med en super brugervenlig og smart hjemmeside, så fuld tilfredshed herfra.
Line
Line
Indehaver Hov.nu
Læs mere
Kompas360 har været enorm dygtige og hjælpsomme da min butik, Hov.nu, stod og skulle have lavet ny webshop. 😊 Man bliver “taget i hånden” hele vejen og hjulpet igennem både små og store ting, og de guider en. For os var Kompas360 det helt rigtige valg og de får uden tvivl 5 stjerner herfra!
Marianne Friis
Marianne Friis
Zoologisk Fuglepark
Læs mere
Super fint arbejde - ekselent service. Absolut anbefalelses værdig. Vi glæder og til fremtidigt samarbejde.
Bedstestrik.dk
Bedstestrik.dk
Læs mere
En glad kunde. Kompas360 skulle lavet min nye webshop, og den er blevet helt perfekt. Farver og design er i top, shoppen fungerer perfekt - ja, det hele "spiller". Tusind tak til holdet for en professionel holdning og forståelse for, præcis hvad jeg havde brug for samt for et generøst tilbud. De få gange, der undervejs har været lidt justeringer, er jeg blevet mødt med venlighed og forståelse, og jeg kan klart anbefale Kompas360 - dér går man ikke forkert i byen.
Søren Denker
Søren Denker
Elsted tømrer & snedker
Læs mere
Elsted tømrer & Snedker A/S synes Kompas360 Helt sikker fortjener 5 stjerner! Alle medarbejdere hos Kompas360 yder en utrolig stor indsats og laver et flot stykke arbejde, de giver sig lige det sidste for at imødegå vores ideer til vores nye hjemmeside. Jeg kan helt sikkert anbefale Kompas360.
Mathias Lynggaard
Mathias Lynggaard
Reron A/S
Læs mere
Kompas360 har udarbejdet en forbedret og professionel hjemmesideløsning end vores tidligere. Vi står med et færdigt produkt, hvor vi har en hjemmeside med masser af liv og fede features, samt utrolig godt billede- og video materiale som deres fotograf har leveret. Eventuelle udfordringer undervejs, har været løst med rigtig god idalog, af kompetente medarbejdere. Varm anbefaling herfra.
Michael B
Michael B
Indehaver Musik og Sjov
Læs mere
Kompas 360 har leveret et fantastisk stykke arbejde vedr udarbejdelse af hjemmesiden musik-sjov.dk. Samarbejdet har været helt i top og alle medarbejdere har været utroligt dygtige og hjælpsomme igennem hele forløbet. Jeg er super glad for samarbejdet og ikke mindst min nye flotte hjemmeside og derfor kan jeg ikke andet end give Kompas360 5 stjerner.
Torben Holt
Torben Holt
Holt Tag og Facade
Læs mere
Jeg har haft en super positiv oplevelse med Kompas360 forbindelse med opbygning af min hjemmeside. Resultatet og tekstarbejdet er lige i skabet. Jeg kan varmt anbefale at tage kontakt til Kompas360.