Telemarketing

Direkte salg

Direkte salg via telefonen stiller ikke kun krav til et godt produkt men i særdeles stiller det krav til salgskonsulenten. Derfor er produktoplæring, uddannelse samt løbende ledelse og coaching af vores konsulenter absolutte nøgleord, når vi tager en ny opgave ombord hos os. Vi ved, at vi har kort tid til at vise resultater for at overbevise dig som kunde om, at du har truffet det rigtige valg. Samtidig skal vores medarbejdere føle sig hjemme i produktet og trygge i dialogen, det giver de bedste resultater på den lange bane.

Med telemarketing når vi rigtig mange kontakter på en dag. Derfor er det vigtigt, at vores konsulenter er instrueret rigtigt, har det rette produktkendskab og det rette script, således alle kunder får den rigtige oplevelse af din virksomhed og dit produkt. I lige så høj grad er det vigtigt, at vi benytter os at det rigtige salgsmæssige Setup, således ingen kunder bliver ”tabt”. Det stiller krav til vores systemer i forhold til genopkald samt opfølgning på tilbud, ordrebekræftelser, salgsmails mv. Også dette har vi stor erfaring med at styre.

Vi ved, at hvert eneste opkald har stor betydning. Det giver nemlig kunden det første indtryk af din virksomhed og dit produkt, ligesom det også kan betragtes som kendskab, branding, kundepleje, service og loyalitet, alt afhængigt af, hvad opgaven definerer.

Mødebooking

Mødebooking er for rigtig mange virksomheder en attraktiv løsning, hvis du har egne sælgere, eller hvis vurderingen er, at produktet er for komplekst til direkte salg på telefonen.

Vi oplever i disse år, at flere og mange af de fysiske møder, godt hjulpet af Corona-krisen, kan håndteres via online møder på forskellige mødeplatforme såsom Messenger, Zoom, Skype, Speak, Teams, Google mfl. Det kan der være god økonomi i for dig som virksomhed.

Uanset, om du har behov for, at vi booker møder til fysiske møder eller til online møder, så hjælper vi med at skabe kontakten og interessen hos kunden, så du eller dine folk har det bedst mulige afsæt for at skabe et endeligt salg på mødet.

Ligesom det direkte salg på telefonen så er vi helt klar over, at den kontakt vi laver til dine kunder, skal skabe den rigtige oplevelse af din virksomhed og dit produkt. Vi er også klar over, at du ikke ønsker at hverken du eller dine kunder skal spilde tid, og derfor sætter vi en ære i at booke møder af høj kvalitet, som er fuldt ud valideret at både os, dig og kunden, inden mødet afholdes.

Giv os et kald så finder vi den bedste løsning for dig og din virksomhed