inbound

Inbound service ser vi som en helt naturlig del af vores koncept, og derfor er det også næsten altid en del af vores samarbejde og partnerskab med en kunde. Ofte er det sådan, at når vi ringer ud, så vil der være kunder, som ringer tilbage. Vi er selvfølgelig klar til at håndtere alle indgående opkald og samtidig skabe interessen hos kunden, uanset om der er tale om direkte salg eller mødebooking.

Du kan også benytte vores inbound service, hvis du fx har en virksomhed, hvor du ikke selv har mandskabet til at håndtere alle indgående opkald. Vores inbound service gælder også, hvis en kunde har spørgsmål eller skulle fortryde et køb eller gerne vil annullere eller flytte en mødeaftale. Alt sammen til din fordel, så du sparer tid og omkostninger og samtidig ved, at alle kunder og møder er 100% i orden, inden de rammer dit bord.

Vi tilbyder selvfølgelig også at varetage alle dine opkaldsaktiviteter når det gælder kundeservice, supportfunktioner mv. Du skal spare tid og samtidig skal du opleve, at du tjener penge på vores service.

Giv os et kald så finder vi den bedste løsning for dig og din virksomhed