Leadgenerering

Leadgenerering er i ordets bogstaveligste forstand ”udvælgelse af potentielle kunder til din virksomhed”. Hos Kompas360 Danmark har vi stor erfaring med leadgenerering og vi ved, at et “lead” er første skridt på vejen til et egentligt kundeforhold mellem dig og kunden.

Derfor handler leadgenerering ikke blot om at finde en masse potentielle kundeemner via Bisnode / NN Erhverv, og så ringe dem op. Et godt lead er nemlig skabt på baggrund af en vurdering af, hvilke kunder, der er potentielle og hvilke, der er mindre potentielle i forhold til din virksomhed og dit produkt. Leadgenerering kan også ske på basis af en markedsføringsmæssig indsats via din hjemmeside eller via dine sociale medier. Denne del kan vi også hjælpe dig med.

Vi anvender den professionelle telefoniske kontakt til kunden til at åbne døren for et potentielt samarbejde med dig og din virksomhed. I selve processen her bliver vi også klogere på, hvilke kunder, de er mest oplagte for din virksomhed og dit produkt. Nogle gange kan man blive overrasket og faktisk opdage nye potentielle markeder eller kundesegmenter, som man ikke havde i tankerne til at starte med.

Giv os et kald så finder vi den bedste løsning for dig og din virksomhed