loyalitetsprogram

Loyalitetsprogrammer er meget inde i tiden, idet de fleste virksomheder er fuldstændig klar over, at det koster væsentligt mere at skaffe en ny kunde, fremfor at fastholde en eksisterende. Hos Kompas360 er vi meget bevidste om vigtigheden af loyalitetsprogrammer, og derfor er det også en naturligvis del af den service, vi tilbyder. I bund og grund handler det om at fastholde din kundes interesse for din virksomhed og dit produkt, og det kan gøres på forskellige måder.

Vi tror på, at den løbende dialog med kunden er essentiel, ligesom vi også tror på vigtigheden af, at kunden føler sig hørt, når der er udfordringer. Sidst men ikke mindst er det altid en god idé at kontakte dine kunder med gode tilbud eller andre loyalitetsskabende tiltag, når de mindst venter det. Det får kunderne til at føle sige specielle og skaber loyalitet.

Der findes ikke nogen standardløsninger for loyalitetsprogrammer, det handler om den enkelte virksomhed og dine kunder, og derfor vil et loyalitetsprogram altid skulle skræddersys til den enkelte virksomhed.

Giv os et kald så finder vi den bedste løsning for dig og din virksomhed