Mødebooking

Mødebooking er for rigtig mange virksomheder en attraktiv løsning, hvis du har egne sælgere, eller hvis vurderingen er, at produktet er for komplekst til direkte salg på telefonen.

Vi oplever i disse år, at flere og mange af de fysiske møder, godt hjulpet af Corona-krisen, kan håndteres via online møder på forskellige mødeplatforme såsom Messenger, Zoom, Skype, Speak, Teams, Google mfl. Det kan der være god økonomi i for dig som virksomhed.

kompas360-mobil

Uanset, om du har behov for, at vi booker møder til fysiske møder eller til online møder, så hjælper vi med at skabe kontakten og interessen hos kunden, så du eller dine folk har det bedst mulige afsæt for at skabe et endeligt salg på mødet.

Ligesom det direkte salg på telefonen så er vi helt klar over, at den kontakt vi laver til dine kunder, skal skabe den rigtige oplevelse af din virksomhed og dit produkt. Vi er også klar over, at du ikke ønsker at hverken du eller dine kunder skal spilde tid, og derfor sætter vi en ære i at booke møder af høj kvalitet, som er fuldt ud valideret at både os, dig og kunden, inden mødet afholdes. 

Giv os et kald så finder vi den bedste løsning for dig og din virksomhed