Referencer

Vi værner om vores samarbejdspartneres produkter og strategi. Derfor præsenterer vi her kun et lille udpluk af vores kunder, og de opgaver, som vi løser for dem:

haandvaerkstid-logo

Håndværkstid

For Håndværkstid løser vi hele den salgsmæssige proces over for alle håndværksvirksomheder i Danmark, lige fra det første opkald til kunden, præsentation af produktet, fremsendelse af tilbud, ordrebekræftelser, fakturaer mv. Vi tager også imod indgående opkald, ligesom vi også har været med til at udforme den salgsmæssige strategi. Et samarbejde, som vi er stolte af, og som har resulterer i gode resultater i en konkurrencepræget marked.

Trucktime

For Trucktime står vi for salget til vognmænd i Danmark. Vi håndterer alt lige fra det første opkald til kunden, præsentation af produktet, fremsendelse af tilbud og ordrebekræftelser. Vi tager også imod indgående opkald, ligesom vi også har været med til at udforme den salgsmæssige strategi.

trucktime-logo
vaerftet360

Værftet360

For Værftet360 Danmark står vi for mødebooking, primært over for udvalgte brancher samt geografiske områder. Værftet360 Danmark er et digitalt bureau, som har speciale i at levere individuelle løsninger til kunderne i form af hjemmesider, webshops, apps og digital strategi, og virksomheden ønsker derfor, at mødebooking består af både segmentering og screening af kunden, således alle møder er relevante får både kunderne og virksomheden.

Giv os et kald så finder vi den bedste løsning for dig og din virksomhed