Webshops i woocommerce
& Shopify

Hos Kompas360 Web og Marketing udvikler vi professionelle webshops i WooCommerce, som er e-handelsplatformen fra WordPress. WooCommerce er et af verdens mest anvendte e-handelssystemer. WooCommerce er et solidt og gennemtestet system som løbende udvikles, og hvortil der kontinuerligt udvikles nye plugins som gør systemet endnu bedre, og som også er med til at spare dig som kunde både tid og penge.

Løsningerne udvikles efter ”Best Practice” og vil derfor bestå af kvalitetskodning som sikrer, at løsningen er fremtidssikret og som samtidig også sikrer, at andre WordPress specialister kan videreudvikle på løsningen, hvilket vi naturligvis ikke forventer bliver aktuelt.

Vi betjener kunder i hele Danmark. Vores primære område er Thisted, Thy, Mors samt Midt- og Nordjylland. Det er vores opfattelse, at nærheden og personligheden til dit bureau er vigtig.

Selvom vi befinder os i en digital tid, er det ofte en fordel, at vi kan mødes face-to-face og sammen kan gennemgå dine ønsker og behov.

Vi opbygger webshops i

woocommerce-logo
shopify-logo

WooCommerce og Shopify er open-source e-handels platforme. Er du forholdsvis nystartet virksomhed kan det være en fordel at opbygge din webshop i Shopify, da systemet er meget brugervenligt og du kan selv lave din webshop langt henad vejen. Er du til en lidt større løsning, hvor du ikke er bundet af faste omkostninger til systemet, kan vi hjælpe dig med at opbygge din webshop i WooCommerce. WooCommerce og Shopify er verdens mest anvendte e-handels platforme. Har du en webshop, der er opbygget i andre platforme, er det muligt at migrere din webshop til WooCommerce i løbet af nogle få timer.

Betalingsløsning

Vi bruger altid QuickPay som betalingsgateway på de webshops vi bygger. QuickPay gør det muligt at modtage betalinger online med det samme. Med Quickpay har du mulighed for at modtage alle almindelig betalingsmetoder. Vi hjælper med opsætningen på din webshop og gør det dermed så nemt for dig som muligt.

quickpay-logo
mobilepay
viabill
anyday
mastercard
visa
klaus-guldsmed

Fragtsystem

Vi bruger altid Shipmondo som fragtsystem på de webshops vi bygger. Shipmondo er en komplet fragtløsning, hvor du kan sende dine pakker til hele verden. Vi hjælper dig med opsætningen, så kan bruge din sparsomme tid på din forretning.

shipmondo-logo

Vores løsninger

Vi står ved vores prissætning og er kun stolte af, at vi kan tilbyde din virksomhed helheden og ikke blot en hjemmeside, der ikke er taget reel stilling til.

Derfor kan du her se nogle pakker med det indhold der typisk skal til. Skal der rettes til, så pakken passer dig endnu bedre, så gør vi gerne det.

Du har mulighed for at tilkøbe et års hosting og support fra kr. 2.995,- ex. moms.

360-Prepared

Professionel webshop i WooCommerce

Design og opsætning af professionel webshop i WooCommerce.

Udarbejdelse af 1 stk. designforslag samt 1 korrekturrunde.

Ubegrænset antal sider og produktsider.

Hosting og support 12 mdr. kr. 2.995,- ex. moms

Pris 29.995,- ex. moms

360-Premium

Professionel webshop i WooCommerce

Design og opsætning af professionel webshop i WooCommerce.

Udarbejdelse af 1 stk. designforslag samt 2 korrekturrunder.

Ubegrænset antal sider og produktsider.

Oprettelse af op til 10 varenumre/produkter.

Hosting og support 12 mdr. kr. 3.995,- ex. moms

Pris 39.995,- ex. moms

360-Pro

Professionel webshop i WooCommerce

Design og opsætning af professionel webshop i WooCommerce.

Udarbejdelse af 1 stk. designforslag  samt 2 korrekturrunder.

Ubegrænset antal sider og produktsider.

Oprettelse af op til 50 varenumre/produkter.

Integration med jeres økonomisystem/ERP-system.

Hosting og support 12 mdr. kr. 4.995,- ex. moms

Pris 49.995,- ex. moms

Din løsning inkluderer

Giv os et kald så finder vi den bedste løsning for dig og din virksomhed