App udvikling

Fra idé til færdig app

Hos Kompas360 Web og Marketing ved vi, at Apps til iPhone og Android allerede nu er en stor del af den digitale virkelighed og har stor betydning for vores adfærd som forbrugere og brugere. Som virksomhedsejer bør du derfor klart overveje en App-løsning, hvis du har et produkt eller en ydelse, som dine kunder med fordel kan købe eller anvende igennem en App.

Der er allerede nu høj konkurrence på App markedet, og 71% af brugerne stopper med at åbne en App inden for de første 90 dage. Derfor handler det om at have det rigtige produkt / den rigtige ydelse og komme godt fra start. Kort sagt, så skal du gøre dig overvejelser om, hvorvidt din App løser et problem, skaber en genvej og har potentiale til at gøre kunden ”afhængig”.

Sådan gør vi

App udvikling i alle størrelser

Ofte kan der være andre i markedet, som har fået den samme idé som dig. Derfor er det afgørende, at du fører ideen ud i livet og får lavet den rigtige programmering fra start. Tag derfor allerede fra start stilling til, om du ønsker din App udviklet som en ”Native App” til iOS og Android eller om du ønsker den udviklet som en PWA (Progressive Web App). Hvilken vej du vælger, kan have afgørende betydning for din Apps succes.

Hos Kompas360 Web og Marketing har vi stor erfaring med App udvikling både som Native Apps og PWA, og vi kan langt henad vejen udvikle Apps in-house. Er vi ude i større og mere komplekse Apps, som kræver dyb kodning og / eller specialprogrammering, trækker vi på vores bagland hos ValueCoders i Indien, som vi har et tæt og formaliseret samarbejde med. Du kan læse mere om ValueCoders her: https://www.valuecoders.com/

Kontakt os gerne for at høre om omkring muligheden for udvikling af netop din App. Vi er altid klar til en uforpligtende snak og et godt tilbud..

Joakim
Vil du gerne høre mere?

Du er altid velkommen til at kontakte os på: info@kompas360.dk eller +45 70 70 29 10.