SEO

Hos Kompas360 Web og Marketing anbefaler vi SEO som måden at tiltrække kunder på via Google. Høje organiske placeringer på Google er meget værdifuldt for din virksomhed, og derfor giver det god mening at lægge kræfterne i SEO fremfor annoncering på Google, som er en forholdsvis dyr måde at markedsføre sig på.

Vi sætter en ære i at kode og udvikle vores løsninger således, at de altid er forberedt til maksimal SEO-værdi (synlighed på Google). Det er helt afgørende, at man altid har SEO med i processen, når man udvikler en hjemmeside. Dette er med til at sikre, at man får optimal værdi ud af sin løsning. Alle vores løsninger er altid inkluderet SEO modulet Yoast SEO, som muliggør en effektiv SEO fra starten. Yoast SEO hjælper også redaktøren med at følge op på de gængse anbefalinger og krav fra Google.

Få en gratis SEO analyse af din hjemmeside. Tryk på knappen herunder og udfyld formularen.

kompas360-mobil

Som udgangspunkt udarbejder vi altid en søgeordsanalyse som danner grundlag for effektfuld SEO fremadrettet. Søgeordsanalysen udarbejdes med udgangspunkt i Google Analytics og dermed de nuværende statistikker, hvis du allerede har en løsning online. Når søgeordsanalysen er skabt og søgeordene er valgt, vil vi optimere hjemmesiden mest muligt, således hjemmesiden rangerer så højt på Google som muligt ud fra de valgte søgeord.

Vi arbejder også med den tekniske del af SEO, herunder On-site optimering, optimering af image tags, metadata, overskrifter, intern og ekstern linkstruktur, optimering af micro-data, xml/html sitemap samt page speed optimering. Sidst men ikke mindst foretager vi også den nødvendige tekstforfatning, herunder udarbejdelse af SEO-tekster.

Alt sammen til din fordel, så du opnår maksimal synlighed på Google = vækst = flere kunder i butikken.

På linkbuilding samarbejder vi med

logo

Giv os et kald så finder vi den bedste løsning for dig og din virksomhed

Gratis SEO Analyse

Få en gratis SEO Analyse af din hjemmeside. Udfyld formularen og så får du tilsendt en SEO analyse inden for 24 timer.

I hverdagene sender vi dig analysen inden for 24 timer. Weekend og helligdage, vil du modtage analysen næste hverdag.